LSWT ile Sertleşme Bozukluğu Tedavisi

Mutluluğunuz elinizden alınmış gibi hissedebilirsiniz. Hayat eskisi gibi görünmeyebilir. Özgüveniniz azalabilir, ilişkileriniz etkilenebilir. Ama merak etmeyin. Bu, size özgü bir durum olmadığı gibi çözümsüz bir sorun da değil.

Hemen Randevu Alın:  0212 234 54 55

Formu Doldurun, Biz Sizi Arayalım!

Erektil disfonksiyon (ED), cinsel birleşmeye yetecek derecede penis sertleşmesinin (ereksiyon) sağlanamaması veya bu sertliğin yeteri kadar sürdürülememesidir. Yaşa bağlı olduğu gibi, sigara ve alkol tüketimi, hareketsizlik, şişmanlık, şeker hastalığı, yüksek tansiyon, kan yağlarında yükseklik, kalp hastalıkları ve bazı ilaçlar sertleşme bozukluğuna yol açabilir.

Herkesle konuşmak istemeyeceğiniz, danışmak ve bilgi almakta tereddüt edeceğiniz bu soruna yeni ve çok kolay bir çözüm sunuyoruz: LSWT Tedavisi.

Biosan’da düşük yoğunluklu yüksek frekanslı ses dalgalarının tedavi edici özelliğini kullanarak sertleşme bozukluklarını ağrısız, yan etkisiz bir şekilde tedavi ediyoruz. LSWT ile tedavi edilen dokudaki damarların iç örtüsünde bulunan bazı enzimleri aktive ederek yeni damar oluşumunu sağlıyoruz.

Yaklaşık 20 dakika süren, ortalama 1 hafta arayla uygulanan 4 seanslık LSWT tedavisinin ardından cinsel yaşamınızda ikinci baharı yaşamaya başlayabilir, özgüveninizi yeniden kazanabilir, mutluluğu tekrar hissedebilirsiniz.

Mutlu bir hayata ve sağlıklı bir cinsel yaşama sahip olmak çok kolay. Bunu sağlamak için uzman hekimlerimiz ve yeni tedavi yöntemlerimizle yanınızdayız. Sertleşme bozukluğu ile ilgili bilgi almak ve size uygun tedaviyi öğrenmek için aşağıdaki formu doldurarak uzman hekimimizle iletişime geçebilirsiniz.