Biosan Görüşü

Çok şiddetli ağrılar, idrarda renk değişikliği ve zaman zaman buna eşlik eden ateş, bulantı kusma ile belki de daha önce hiç yaşamadığınız, ne olduğunu anlamakta zorluk çektiğiniz ve muhtemelen bir sağlık kuruluşunun acilinde sonlanan bir süreçle taşınızın olduğunu öğrendiniz.

Doktorunuzun size açıkladığı farklı tedavi seçenekleri arasında karasız kaldınız. Cerrahi bir yöntemin uygulanmasını istemiyorsunuz. Doğal olarak taşınızla ilgili konulan teşhis veya uygulanacak tedavi yöntemi konusunda emin olmak isteyebilirsiniz.

Böbrek taşlarının tedavisinde, kurumsal tecrübemize güvenebilir, seçilecek tedavi yöntemiyle ilgili ikinci bir görüş alabilirsiniz. Yapılan tüm tetkiklerin sonuçları ile bize başvurduğunuzda, taşınızın taş kırma yöntemiyle tedaviye uygunluğu değerlendirilecektir.

Biosan Görüşü” hakkında 1 yorum

  1. ismail avcihotmail.com

    merhaba benim her iki böbreğimdede 7mm taş var dün 07.11.2016 tarihinde sağ böbreğimdeki taşın kanala inip bana çok sancı vermesiyle ameliyat oldum ama ameliyat esnasında taş geri böbreğe kaçtı doktor bey acı çekmemem için stent taktı şimdi benim öğrenmek istediğim böbreğin içindeki taşı kırabilirmisiniz bana zararı ne olur ilgilenirseniz sevinirim birde fiyat…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.